Loading...
Ipari épületek szigetelése2022-03-30T12:14:16+00:00

HOL ÉS MILYEN ALKALMAZÁSI TERÜLETEKEN LEHET HASZNÁLNI A SZÓRT POLIURETÁN SZIGETELÉS TECHNOLÓGIÁT?

Ipari épületek szigetelése

A könnyűszerkezetes építéssel készült épületek esetében a fém tartószerkezetek biztonságos, hőhídmentes szigetelése fontos tényező, mivel a páralecsapódások lehetséges helyei.

Ipari üzemeknél, ahol elektromos gépeket alkalmaznak nem elfogadható olyan épületkonstrukció, ahol kondenzációs víz jelenhet meg.

Azokban az épületekben, ahol emberi tartózkodás van, vagy hőmérsékletre érzékeny készterméket tárolnak elengedhetetlen az egyenletes és megfelelő hőmérsékletű helyiségek megléte.

Magtároló hőszigetelése

Nálunk maximális hozzáértésre és korrekt hozzáállásra számíthat. Keressen minket bizalommal!

Az egybefüggő és résmentesen kialakított szórt poliuretánhabos szigeteléssel mindezek a problémák megoldásra találnak.

Olyan üzemépületekben, csarnokokban, raktárakban, műhelyekben, ahol emberi tartózkodás van télen is biztosítani kell min. 15 Co belső hőmérsékletet.

Amennyiben az ilyen épületekben nem elégséges a szigetelés, ott a mennyezeten, vagy a tető belső oldalán megjelenik a pára, ami korróziót, lecsöpögése esetén balesetet, de elektromos gépekre csöpögve zárlatot, üzemleállást is okozhat.

A szórt poliuretán szigetelés természetesen nem csak lapostetők esetében jöhet szóba. Galériánkban megtekintheti korábbi munkáinkat fényképeket és videókon.

Tetőszigetelése purhabbal

Amennyiben pedig árajánlatot kérne, vagy további kérdései vannak, keressen minket bátran elérhetőségeinken!

HÍVJON BENNÜNKET BIZALOMMAL!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom