Loading...
Zöldség- és gyümölcstárolók szigetelése2022-04-19T13:33:57+00:00

HOL ÉS MILYEN ALKALMAZÁSI TERÜLETEKEN LEHET HASZNÁLNI A SZÓRT POLIURETÁN SZIGETELÉS TECHNOLÓGIÁT?

Zöldség- és gyümölcstárolók szigetelése

Zöldség- és gyümölcstárolókban az optimálistól csak egy fokkal magasabb vagy alacsonyabb hőmérséklet csökkenti a raktározott termék minőségét és eltarthatóságát.

Kényszerszellőzéssel ellátott épületeknél jogos elvárás egy olyan belső szigetelés alkalmazása, ami a résmentességet („falslevegő” bejutásának megakadályozását) tudja nyújtani.

Mivel a purhab közvetlenül a szigetelendő felületre kerül felhordásra –jó hőszigetelő képességénél fogva viszonylag kis vastagságokban-, a rágcsálók részére nem biztosít életteret és nem telepednek meg benne.

Zöldségtároló szigetelése

Nálunk maximális hozzáértésre és korrekt hozzáállásra számíthat. Keressen minket bizalommal!

Korszerű zöldség- és gyümölcstárolókban (burgonyatárolók, hagymatárolók, almatárolók stb.) számítógép által vezérelt a hőmérséklet és a pára mennyisége.

Ahhoz, hogy ezek a tárolók kifogástalanul működjenek alapvető követelmény a tökéletes hőszigetelés, ami nem engedi a belső hőingadozást.

Nyári melegben és téli hidegben is biztosítani kell a megfelelő belső klímát.

Az optimális hőmérséklet alatt tárolt zöldségek, gyümölcsök megfagyhatnak, a magasabb hőmérsékleten tárolt pedig nedvességtartalmát veszítheti, kicsírázhat.

A stabil hőmérséklet csak alaposan kiválasztott és megfelelő vastagságban használt szigeteléssel érhető el. 5 cm vastagságú szórt poliuretán szigetelőhabbal az épületek már fagymentessé tehetők.

Gyümölcstároló páramentes szigetelése

HÍVJON BENNÜNKET BIZALOMMAL!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom