Loading...
Vízszigetelés2022-07-19T13:12:44+00:00

Van egy építési projekt, amiben segíthetünk?

Vízszigetelés purhabbal – a legjobb választás

Ha az ember építkezésre adja a fejét, a legjobb, ha minden tekintetben körültekintően jár el, és az elérhető legjobb technológiát használja szigeteléskor. A hőszigetelés mellett a vízszigetelés is rendkívüli figyelmet igényel, ám ha a megfelelő minőségű anyagokat a legnagyobb szakértelemmel kombinálja, elkerülheti a későbbi károk jelentkezését.

Gondoskodjon épülete szigeteléséről már az építkezés szakaszában, és spóroljon hosszú távon milliókat!

Vízszigetelés folyamata

A purhab tulajdonságai

A vízszigetelésnek számos módja létezik, de bármelyiket is alkalmazza, a legfontosabb, hogy még a legnehezebben elérhető helyek is maradéktalanul szigetelve legyenek. Erre jelent kiváló megoldást a purhabos vízszigetelés, melynek segítségével garantálható a szigetelőanyag egyenletes eloszlása.
A purhab bármely portalanított felületen rendkívül jól tapad, kiszáradt állapotában térfogattartó, kemény és szagtalan. Mivel felhordáskor minden résbe behatol, segítségével könnyű a huzatmentes tér kialakítása. A vízszigetelés purhabbal időtálló megoldás, hiszen a purhab nem öregszik és nem bomlik le, sőt, akadályozza környezete penészedését. A purhab nem veszélyes hulladék, így egy esetleges bontáskor eltávolítása nem igényel különösebb odafigyelést.

Hogy mire számítson, ha a purhab mellett dönt?

  • Varratmentes vízszigetelésre
  • Hézagmentes légzárra
  • Tökéletes tapadásra
  • Több évtizedes élettartamra
  • A legbonyolultabb szerkezetek hibátlan kitöltésére
  • Nagy terhelhetőségre

Prémiumminőségű vízszigetelés purhabbal

Természetesen még a purhab felhordásához is elengedhetetlen a kiváló szakemberek közreműködése. Munkatársaink precizitása és tapasztalata lehetővé teszi, hogy az anyag mindenhova felkerüljön, valamint maradéktalanul felhasználásra kerüljön. Ne hagyja, hogy akár egy kis mennyiség is elpazarlódjon!

A vízszigetelés menete

A szigetelendő felületet minden esetben portalanítjuk a maximális tapadás eléréséhez. A fújást követően a zártcellás purhab térfogata a kezdeti térfogat 40-szeresére tágul, így biztosítva remek szigetelést.

Hő- és vízszigetelés egyszerre? Lehetséges!

A purhab egyszerre képez hő- és vízszigetelő réteget. Mind a hő-, mind pedig a vízszigetelés szempontjából fontos, hogy a felhordott anyag teljes mértékben töltse ki a rendelkezésére álló teret, hiszen a hatékony védelemért nem keletkezhet hőhíd, és a víz sem juthat át a réseken keresztül. A purhabos hő- és vízszigetelés alacsonyabb fűtésszámlát és optimális komfortérzetet biztosít.

Keressen minket bizalommal!

KÜLDJÖN ÜZENETET!

SZÍVESEN VÁLASZOLUNK A KÉRDÉSEKRE.

VEZETÉKNÉV *
KERESZTNÉV *
EMAIL CÍM *
TELEFONSZÁM

ÜZENET TÁRGYA

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom