Loading...
Lakossági felhasználás2022-04-19T13:38:07+00:00

HOL ÉS MILYEN ALKALMAZÁSI TERÜLETEKEN LEHET HASZNÁLNI A SZÓRT POLIURETÁN SZIGETELÉS TECHNOLÓGIÁT?

Az 1970-80-as években sok családi ház tetőszigetelése nem megfelelő szakmai felkészültséggel készült, melyek kedvezőtlen hatásait (komfort és anyagi) a bentlakók kénytelenek elviselni.

Ezek javítása, felújítása a beépített tetőtér miatt igen körülményes.

Az elégtelen födémszigetelés mellett a szobák hője a padlást melegítik, nem beszélve a penészesedés megjelenésével.

A lakás alatt lévő hideg pince (szuterén) is kellemetlen érzést kelthet. Mindezek kiküszöbölésére a purhab szigetelés megbízható, hosszú távú megoldás.

Családi ház esetében a ház szinte minden szerkezetén alkalmazható a poliuretán szigetelés.

A pincétől a padlásig ki lehet használni a szigetelőhab kedvező hő- és vízszigetelő tulajdonságát, valamint páraátengedő képességét.

Unipur hőszigetelés raktárban

A pincék, szuterének mennyezetének szigetelésekor megakadályozhatjuk a hideg feljutását a lakótérbe. Lábazat szigetelésekor a hőszigetelés mellett kihasználhatjuk a szigetelőhab vízszigetelő képességét is. Szigetelhetjük a padlókat a feláramló hideg ellen, különösen a padlófűtések alá javasolt.

Nálunk maximális hozzáértésre és korrekt hozzáállásra számíthat. Keressen minket bizalommal!

A megtermelt energia legkönnyebben felfelé távozik az épületből, ezért a padlásfödém, vagy a tetőtér szigetelése elkerülhetetlen.  A padlásfödémre terített ásványgyapot szigetelések legtöbb esetben nem hozzák az elvárt eredményeket, sérülékenyek, a rés- és hőhídmentességet nehéz velük biztosítani.

A padlásfödém készülhet fa deszkázatból, betonból, gipszkartonból, béléstestből stb., a PUR szigetelőhab résmentesen felszórható rá, mely biztosítja a padláson való közlekedést, mivel lépésálló bevonat.

Tetőtér beépítésekor különösen fontos a tökéletes szigetelőanyag megválasztása, mivel az később takarást (gipszkarton, lambéria, OSB stb.) kap.

A szórt purhab szigetelés általában a gerendák közé kerül felhordásra min. 8 cm vastagságban. Ez a szigetelés gerendától gerendáig résmentesen van felszórva, rátapadva a gerendák belső oldalára.

Szórt purhab szigetelés

Nem tud megcsúszni az idő múlásával, nem zsugorodik, porhó bejutásakor sem engedi a vizet a lakótérbe, fele vastagság elegendő mint az általában használt szigetelésekből, kivitelezéskor nem keletkezik hulladék.

HÍVJON BENNÜNKET BIZALOMMAL!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom