Loading...
Lapostetők szigetelése2022-07-19T13:08:26+00:00

HOL ÉS MILYEN ALKALMAZÁSI TERÜLETEKEN LEHET HASZNÁLNI A SZÓRT POLIURETÁN SZIGETELÉS TECHNOLÓGIÁT?

Lapostetők szigetelése

A szórt poliuretánhab nemcsak kiváló hőszigetelő képességű anyag (λpur=0,022W/mK), hanem tökéletes vízszigetelőként is megállja a helyét, ezért akár új, akár felújításra érett lapostetők szigetelésére is alkalmas. A szórt technológiának köszönhetően egy teljesen egybefüggő, illesztésmentes szigetelőréteg és hőhídmentes épületkonstrukció hozható létre. Ez rendkívül fontos az attikafalaknál, kéményeknél, szellőzőknél, világítóablakoknál.

Lapostető szigetelése résmentesen

Nálunk maximális hozzáértésre és korrekt hozzáállásra számíthat. Keressen minket bizalommal!

Felújításnál a technológia nem igényli a meglévő szigetelés eltávolítását, így nincs bontási, szemétszállítási és elhelyezési költség. Mindez nemcsak rövidebb munkálatokat jelent, de a költségek is lényegesen alacsonyabban tarthatók, mint más eljárások esetében.

A szigetelt felület lépésálló, akár nagyobb felületi nyomásnak is kitehető, ezáltal komolyabb betonréteget, díszburkolatot is elbír. Utóbbi tulajdonság kifejezetten előnyös, amennyiben irodákról, üzletközpontokról beszélünk, hiszen a technika lehetővé teszi a tetőtéri park, sétány vagy közösségi tér kialakítását.

A felszórt poliuretánhab nem UV-stabil, ezért amennyiben olyan felületen alkalmazzuk, ahol közvetlen napsütés éri, ott speciális UV-védő réteggel látjuk el a felületét. Ennek köszönhetően a lapostető szigetelése valóban hosszú távra szól, hiszen a környezeti hatások sem tehetnek kárt benne.

Ipari és magáncélra egyaránt

Bár a lapostetőkről elsőre talán ipari létesítmények jutnak az eszünkbe, ez a megoldás elterjedt családi házak között is, társasházak – pláne panelek – esetében pedig a leggyakoribb tetőfajták közé tartozik. Éppen ezért a szórt poliuretán szigetelést nyugodt szívvel ajánljuk akkor is, ha cége, gyára szorul felújításra, és akkor is, ha otthona szigetelésén szeretne javítani. Ha pedig egy nagyobb beruházás keretében keres megbízható partnert a lapostető szigetelési munkálatok elvégzésére, cégünk biztos háttérrel és sok éves tapasztalattal garantálja a tökéletes kivitelezést.

A szórt poliuretán szigetelés természetesen nem csak lapostetők esetében jöhet szóba. A bal oldali menüsávban a további felhasználási területekről is bővebben tájékozódhat, galériánkban pedig megtekintheti korábbi munkáinkat fényképeket és videókon.
Amennyiben pedig árajánlatot kérne, vagy további kérdései vannak, keressen minket bátran elérhetőségeinken!

Ha beázik, a lapostető szigetelés lehet a megoldás

Lapostető szigetelése úgy lesz időtálló, ha ehhez hozzáértő, profi csapatot és megfelelő szigetelési technológiát választ. Cégünknek komoly múltja van lapostető szigetelésben is, így ha szakértőkre bízná a munkát, bennünk korrekt közreműködőkre talál. A magas minőségű, precízen, határidőre elvégzett munkák mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a megfizethető árakra is, így kiváló ár-érték arányú szolgáltatásainkban garantáltan nem fog csalódni.
Lapostető szigetelése elhasználódott, repedezett, felhólyagosodott, esetleg egy ideje már bosszantó beázásokat is tapasztal? Vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! A lapostető szigetelés felújításával és a prémiumminőségű szigetelőanyagok használatával hosszú időre biztonságossá, esztétikussá teheti a tetőt.

HÍVJON BENNÜNKET BIZALOMMAL!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom