Loading...
Ásványgyapot szigetelés – hatékony és természetbarát2023-01-11T14:59:39+00:00

Ásványgyapot szigetelés – hatékony és természetbarát

Homlokzati hőszigeteléshez, álmennyezetek, padlások, tetőterek, magastetők és szerelt válaszfalak szigeteléshez is kiválóan alkalmas az ásványgyapot. Ez a sokoldalúan felhasználható szigetelőanyag víztaszító réteggel bevont természetes kőzetből készül, ezért vízszigeteléshez is remek választás. Ismerje meg közelebbről is előnyös tulajdonságait!

Hőszigeteléshez, vízszigeteléshez is jó választás

Az ásványgyapot természetes kőzetek olvasztásával jön létre. A megolvasztott alapanyagot üveges állapotúvá alakítják, ami a forgalomba már különböző lapméretekben, illetve eltérő vastagságban és sűrűségben kerül. Nem csak hőszigetelésnél és vízszigetelésnél kiváló, de hangszigetelő tulajdonságai miatt is igen népszerű a vásárlók körében. Páraáteresztő-képessége, valamint tűzállósága is figyelemre méltó csak úgy, mint környezetbarát sajátsága. Az ásványgyapotból nem válik veszélyes hulladák, így abszolút mértékben természetbarát és biztonságos.
Laikusként könnyű elveszi a megnevezések között, ám fontos tisztázni, hogy az ásványgyapot tulajdonképpen maga a termékcsoport neve, míg a kőzetgyapot és üveggyapot ennek alcsoportja, fajtája. Nagyon hasonló a két terméktípus, pénztárcabarát ára miatt viszont a kőzetgyapot népszerűbb a felhasználók körében.

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom