Lapostető szigetelés szakszerűen

/, Lapostetők szigetelése/Lapostető szigetelés szakszerűen

Bár lapos tetőkkel eleinte még csak a csapadékmentesebb térségekben, a mediterrán országokban találkozhattunk, mára már itthon is rendkívül közkedvelt tetőfedési megoldássá nőtték ki magukat. Nem véletlenül, hiszen különlegesebb formavilágukon túl, a megfizethetőség is a lapos tetők mellett szól. Ha módunkban áll lemondani a magas tetőről, akár szemmel látható összegeket is megtakaríthatunk tetőfedésnél, ráadásul, ha még a padlás kialakításával sem kell foglalkoznunk, gyorsabban végezhetünk az építési vagy renoválási munkákkal is. A lapos tetők egyik fő jellegzetessége, hogy járhatóvá tehetőek, bővíthetőek, sőt, tetőterasz kialakítására is alkalmasak lehetnek. Persze mindez nem azt jelenti, hogy a lapos tetőkkel semmi dolgunk…

Előzzük meg a beázást, gondoljunk a vízszigetelésre!
Azért, hogy a jövőben megússzuk a bosszantó beázásokat, kulcsfontosságú lapostetőnk szigetelésére még időben gondolnunk. A szakszerű vízszigetelés mellett, a tetőösszefolyók folyamatos karbantartására is figyelnünk kell, és mivel lapos tetőknél nincs puffertér, ezért a hőszigetelés vastagsága és a párakezelés is lényeges abban, hogy komfortosan érezzük magunkat a lapostetős ingatlanban.
Cégünk ismeri a professzionális, gyors és költséghatékony lapostető szigetelés titkát: komoly szakmai tapasztalattal a hátunk mögött lapos tetők esetében is a szórt poliuretán szigetelési technológiára esküszünk. A szórt poliuretánhab remek víz- és hőszigetelő képességekkel rendelkezik, ráadásul a szór technológia miatt így egy teljes mértékben egybefüggő, illesztésmentes szigetelőréteget kapunk, aminek köszönhetően a hőhidak kialakulásától sem kell már tartanunk.

Lapostető szigetelés UV-védelemmel

Gyakori kérdés megbízóinktól lapostető szigetelés kapcsán, hogy hogyan viselkedik a szórt poliuretán hab erős napsütésben. Mivel a lapos tetők fokozott UV-sugárzásnak vannak kitéve, és mert a felszórt poliuretánhab alapvetően nem UV-stabil, ezért ha a helyzet úgy kívánja, az alapanyagot egy speciális UV-védő réteggel is ellátjuk.

By |2022-06-07T09:14:21+00:00június 7th, 2022|Hőszigetelés, Lapostetők szigetelése|
Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom