Rezsicsökkentő okos megoldás a purhab szigetelés

//Rezsicsökkentő okos megoldás a purhab szigetelés

Napjainkban a megnövekedett rezsiárak és a kiszámíthatatlanul változó energiadíjak mindenkit afelé terelgetnek, hogy mielőbb gondoskodjunk – lehetőségeinkhez mérten – otthonunk hőszigeteléséről. Hiszen minél kevésbé illan el a meleg ablakainkon, ajtóinkon, falainkon keresztül, annál kevesebbet kell fűtenünk, értelemszerűen pedig annál kisebb lesz a rezsiszámlánk is. Érdemes tehát körültekintően megfontolnunk, alaposan átgondolnunk, hogy milyen típusú hőszigetelő megoldás mellett tesszük le a voksunkat a jövőben. Egy jó döntés most, a következőkben szemmel látható megtakarításokat is eredményezhet.

Energiamegtakarítás purhab szigeteléssel

Mivel a hézagmentes purhab szigetelés segítségével akár 50-70%-os energiamegtakarítást is elérhetünk, méltán nevezhetjük ezt az egyik legjobb, a felhasználók körében legnépszerűbb hőszigetelési megoldásnak. A purhab szigetelés mellett szól továbbá, hogy ez egy rendkívül sokoldalúan felhasználható módszer, hiszen a lapostetőknél éppúgy hatékonyan alkalmazható, mint lakóházak és ipari ingatlananok, mezőgazdasági csarnokok hőszigetelésénél is. A szórt purhab alkalmazott technológiának köszönhetően új szintekre emeli a hőszigetelés fogalmát, mi több egy kifejezetten kedvező árú lehetőségről van szó, ami abszolút megér minden befektetett forintot. Ott, ahol a hőszigetelés mellett a vízszigetelés és a hőhidak és az ebből keletkező páralecsapódások megszüntetése is elsődleges szempont, szintén jó ötlet lehet az innovatív technológián alapuló hézagmentes purhab szigetelés mellett dönteni. Ha egy valóban hatékony és gyors megoldást keres otthona hőszigetelésére, ha építkezik vagy felújít, érdemes a purhab szigeteléssel is számolnia.

Szigetelés árainkról bővebb tájékoztatást munkatársainktól kaphat. Érdeklődjön a részletekről, kérje árajánlatunkat, vagy a technológia teljeskörű bemutatását!

By |2022-09-22T09:02:45+00:00szeptember 22nd, 2022|Hőszigetelés|
Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom