11 érv a szórt poliuretán hab mellet családi ház felújítására

//11 érv a szórt poliuretán hab mellet családi ház felújítására

Az elmúlt években az energiatakarékosság jegyében több milliárd forint támogatáshoz lehetett jutni a családi házak nyílászáróinak cserélésre, valamint az épületek szigetelésére. A támogatások sora nem ért véget, és további milliárdok várnak azokra, akik korszerűsíteni szeretnék otthonaikat, és támogatást igényelnek családi ház felújításra.

Ha eddig hezitáltál, vagy nem találtad meg a legmegfelelőbb családi ház szigetelési rendszert, akkor most mutatunk 11 okot arra, hogy mit nyersz azzal, ha a szórt poliuretán habot választod a családi ház felújítására.

A szórt poliuretán hab előnyei

1. Új-építésű, és felújításra váró ingatlanok szigetelésére is alkalmazható.
2. A szórt poliuretánhab használatával pincétől a padlásig egy technológiával megoldható az egész ház felújítása.
3. Renoválásra váró ingatlanok esetében a rengeteg idővel, szeméttel, és munkával járó bontási feladatokat kihagyhatod a felújítás folyamatából. A szórt purhab bármilyen portalanított, megtisztított, pókhálótlanított felületre felszórható. Talán mondanunk sem kell, mennyi bosszankodást, szállítási és munkaköltséget lehet így megspórolni.
4. A szigetelés a helyszínen készül szórásos technikával, ezért nem kell az építőanyagot fuvarozni, tárolni. Nem fog egy rossz időjárás kárt tenni az udvaron heverő szigetelőanyagokban.
5. A szórásos technikának köszönhetően villámgyors a felvitele. Egy ember átlagosan napi 200 nm felületet is be tud szigetelni. Nincs napokig, hetekig tartó kopácsolás, robotolás, és egeket verő munkadíj se.
6. A felszórt hab nagyjából 30 perc alatt megszilárdul. Mire minden le van fújva, az egész ház szilárdan, résmentesen be van szigetelve.
7. A megszilárdult szigetelés csiszolható, fűrészelhető, lambériázható, gipszkartonnal takarható.
8. A megszilárduló purhab a legapróbb réseket is kitölti, így résmentesen, és hőhídmentesen szigetel. A legjobb energiatakarékos megoldás, ami a piacon létezik.
9. A purhab ellenáll a víz ostromának is. Ha ezzel szigetel, nem kell aggódni a vizesedéstől, a beázástól, a penészesedéstől.
10. A zárt cellás szórt poliuretán hab mikroporózus szerkezetének köszönhetően tökéletes vízszigetelő. A nagy vízmolekulákat nem, de a páradiffúziót, azaz a vízgőznyomást átengedi, így lélegző lesz az így készült szigetelés.
11. Hosszútávon jelentős rezsicsökkenés érhető el a felhasználásával, évi akár több százezer forintot is meg lehet takarítani egy ház kifűtésén a tökéletes szigetelésnek köszönhetően.

Kiemelkedően jó ár-érték arányt képviselő szigetelés árainkat itt találja

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz is!

Ez a cikkünk is érdekelheti:

Ön mire költené a tökéletes hőszigeteléssel megspórolt összeget?!

Résmentes tetőtér szigetelés – lefaragja a rezsiköltséget

By |2020-03-18T08:45:24+00:00július 15th, 2019|Hőszigetelés|
Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát böngészőjében. További információt az adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom